dimecres, 26 d’agost de 2009

No et vacunis de grip nova 3: vacunes dubtoses.

Porto tres dies de recerca esgotadora. He trobat munts d'informació i he aconseguit trobar enllaços que m'han semblat fiables i útils, però són massa dades per a poder-les païr. Avui em centraré en com funionen les vacunes i perquè ens hauríem de malfiar d'una vacuna de la grip A que a Europa s'està preparant a marxes forçades i, probablement, saltant-se etapes de l'experimentació necessària.

Un fet que resulta altament sospitós és el fet que l'Administració Obama hagi donat immunitat legal a les companyies farmacèutiques que estan preparant les vacunes als USA, per tal d'evitar una allau de reclamacions en el cas d'efectes adversos de la vacuna sobre els pacients. Cal tenir present que als USA es pot obligar a la població a vacunar-se per decret.

El segon fet que m'alarma és que els col·lectius mèdics de diferents països es mostren reacis a vacunar-se. A tall de mostra, a Espanya, on el 20 per cent dels metges del SNS no es volen vacunar, Canadà i Gran Bretanya.No veuen clar que la vacuna sigui segura i la OMS vol que es posi als nens i nenes en primer lloc...

A Natural News hi he trobat un article on ens expliquen com funcionen les vacunes de la grip, els seus components, efectes, efectivitat etc. En poques paraules, una vacuna de la grip convencional conté elements causants d'al·lèrgies diverses com proteïna d'ou, gelatina i Polisorbat 80; un conegut cancerígen, el formaldehid, detergent (Tritó X100),resina i antibiòtic (gentamicina).A més, i molt important, contenen thimerasol, un conservant amb mercuri, que pot causar danys neurològics tant en els nens com els adults.

Quant a les vacunes per a la grip nova, la que prepara la companyia Novartis -que les fa pel mercat USA- porta MF-59, un adjuvant a base d'oli que conté esqualè, Tween 80 i Span 85. Els adjuvants basts en oli han provat ser causant d'escleròsi múltiple injectat en rates, i en els humans poden causar artritis autoinmune i lupus... I les vacunes que estan preparant per distribuir a Europa segurament prescindiran d'algunes etapes d'experimentació i durant adjuvants per fer-les més potents i fer-ne la producció més ràpida. Això sí, es demanarà als governs que reportin casos d'efectes secundaris atribuïbles a la vacuna... La meva conclusió, ens volen utilitzar directament de conillets d'índies! I hem de permetre que posin aquestes vacunes als nostres fills i filles?

Per acabar us deixo un parell de vídeos. El primer explica un experiment fet a l'Universitat de Calgary l'any 1997 que va demostrar per primera vegada de forma visible que el mercuri produeix danys cerebrals ja que destrueix les neurones. Hi ha una part simulada i una part amb imatges reals, impressionant. Ara entenc per què són perilloses les vacunes i la relació del mercuri amb l'Alzeheimer!


El segon vídeo correspon a un especial informatiu de la cadena americana KPBS. Fou carregat al Youtube el març d'enguany i dedueixo que és relativament recent. Us recomano que el veieu en gran, ja que s'hi mostren imatges que demostren que a les vacunes encara s'hi posa thymerosal, tot i que el 1999 es va demanar que es retirés de les vacunes pediàtriques. I especialistes ens expliquen els efectes del mercuri al cervell i la seva possible relació amb molts casos d'autisme, que de moment, l'administració no ha tingut interès a investigar.Queda al tinter el tema dels guanys i interessos de les companyies farmacèutiques, del seu paper en la declaracó de la pandèmia i d'algunes teories de conspiracions eugenèssiques que no volem creure però que, com a mínim, són inquietants ja que no impossibles. Ho deixo per un altre dia.

El que està clar és que ens menteixen molt, que no ens mostren mai els components de les vacunes i que no sabem que els pot passar als nostres fills i filles si deixem que els injectin la vacuna de la grip A...

3 comentaris:

 1. Has fet una bina reserca, felicitats tens fusta de investigadora, continua fen arribar les teves conclusions.

  Gracias

  Esteve

  ResponElimina
 2. Això em porta a pensar que el pitjor "enemic" de la raça humana som nosaltres mateixos...

  No en tenim prou destruin el planeta...volem
  mes...volem destruirnos a nosaltres mateixos..fantástic...de mica en mica ho ha conseguirem...
  susi

  ResponElimina
 3. Sí, Susi:

  sembla que n'hi ha "alguns" que es creuen legitimats per destruïr els altres, els que els fan nosa, els que molesten, els que no serveixen...

  ResponElimina