diumenge, 6 de setembre de 2009

Patent de vacuna contraceptiva amb PZP-4

Ahir, a traves de la web de la periodista Jane Bürgeirmeister, periodista que ha col·laborat amb diaris molt prestigiosos i que ha posat una denúncia contra la OMS i la companyia farmacèutica Baxter, fets pels quals ha perdut la seva darrera feina, vaig arribar al vídeo publicat al meu post anterior.

Com que sóc de mena inquieta, he volgut investigar sobre el PZP-4, una suposada substància contraceptiva, i no m'ha costat gens arribar a això per mitjà del cercador Google. Es tracta de la patent d'una vacuna contraceptiva, experimentada en mamífers i que es diu que podria ser aplicada als humans per mitjans de campanyes de vacunacions...

Serà veritat que hi ha ments que volen reduir la població mundial a 5oo milions de persones?


"US Patent No: 5,348,866
Patent
Genes encoding porcine zona pellucida protein PZP-4, expression thereof and contraceptive vaccines comprising expressed (poly) peptides
Details

Previous PageBack to Patents
Genes encoding porcine zona pellucida protein PZP-4, expression thereof and contraceptive vaccines comprising expressed (poly) peptides

Inventors: Isojima, Shinzo ; Akatani, Akiko ; Okazaki, Yuichi ; Sugimoto, Masanobu
Assignee: Isojima Shinzo; Tonen Corporation;
Abstract Text: This invention relates to a DNA sequence comprising at least part of a porcine zona pellucida PZP-4.alpha. or -4.beta. gene coding for an amino acid sequence represented by SEQ ID NO: 1 or SEQ ID NO: 2, respectively, in SEQUENCE LISTING. This invention also relates to an expression system and to expression of said DNA. In addition, this invention relates to an immunogenic recombinant polypeptide or peptide which comprises at least part of said amino acid sequence and which is obtained by expressing said DNA, and to a contraceptive vaccine for use in human or other animals which comprises said polypeptide or peptide as an active ingredient.
Issue Date: Sep 20, 1994
Application Filed: Mar 20, 1992
International Classifications: C12N; A61K"

Traducció aproximada de la darrera frase:

"... aquesta invenció es refereix a un recombinant polipèptid immunogènic o pèptid que comprèn com a mínim part de la mencionada sequència aminoàcida i que s'obté expressant el dit DNA, i també (es refereix)a una vacuna contraceptiva per usar en humans o altres animals, la qual comprèn el mencionat polipèptid o pèptid com a un ingredient actiu"

Aquesta patent va ser enregistrada el 1994 als USA, com podeu veure si llegiu el redactat en aglès. La font d'aquesta informació és aquí Potser és cert el que es denuncia al vídeo del meu post anterior?

Nota:

a l'article de la Wikipedia sobre la Jane Bürgermeister hi ha l'enllaç a una còpia en format PDF del la denúncia presentada per aquesta periodista contra la OMS (WHO, en anglès). Si consulteu la pestanya anomenada "discussion", veureu que es diu si la Jane existeix o no realment; que hi ha gent que ha investigat a les revistes amb les quals havia col·laborat, com Nature i The Guardian, i que hi han trobat força articles signats per la mateixa.

2 comentaris:

 1. Això, Isabel, no és cap novetat. Hi ha ments que creuen, amb un cert fonament, que de seguir a aquest ritme la humanitat està condemnada a l'extinció, perquè l'única solució viable serien les migracions a l'espai (cosa del tot impossible, ara com ara). Per tant, ells creuen que són els "destinats" a decidir per la resta de la humanitat. Si t'agraden les teories conspiratives amb un cert fonament et recomano que estiris del fil Bilderberg.
  D'altra banda, dir-te que, probablement tinguin raó, el que és més discutible és el perquè ells creuen que tenen el dret a decidir sobre la vida i la mort, basant-se exclusivament en el fet que ells són rics i poderosos i per això millors.
  És complicat, molt complicat, desenvolupar en aquest tema, perquè tenim molt poca cultura del debat obert, d'una banda tota la tradició cristiana, i de l'altra el pànic i l'atenallament ideològic que ens provocà el nazisme, que fa que, d'alguns temes, no se'n pugui parlar amb coherència sense sortir-ne escaldada.
  No sé pas que dir-te, només que res del que averigüis et satisfarà, senzillament afegirà angoixa a la teva vida, una angoixa d'altra banda poc productiva, atès que, ni tu ni jo, podrem fer-hi res en contra dels poderosos, i si ho fem, si per un moment poguéssim fer-ho: faríem bé?

  ResponElimina
 2. clídice, gràcies pel comentari. Jo no coneixia ni era conscient d'aquestes teories que, pel que descobreixo amb esgarrifança, potser són més reals que no ens pensem.

  El més greu és, com dius molt bé, pensar que els poderosos es vulguin valer del seu poder per eliminar la gent que els fa nosa.No caldria inventar malalties, ja n'apareixen sense l'ajut dels laboratoris...

  Pel que fa a mi, el que en puc treure és ser conscient del què passas i vetllar per la salut del meu fill, protegir-lo tant com pugui, tant com estigui al meu abast... No vaig voler tancar els ulls al que està passant un cop desvetllada la consciència dels fets. També he volgut investigar per poder donar arguments més o menys raonats i advertir els meus coneguts i gent que estimo.

  Fet això, tan sols puc vetllar pel meu fill tant com pugui i seguir la meva vida, que sense conspiracions afegides ja té les seves coses...

  Això del fil Bildeberg ho desconec, però m'interessa.
  Una abraçada!!!

  ResponElimina