dimarts, 4 de maig de 2010

Els USA volen prohibir l'etiquetació "no-GMO"

Als USA, practicar i predicar l'alimentació i la medicina natural, naturistes o alternatives de qualsevol mena és qúestió de molt convenciment, ja que està fortament perseguit. Des que a l'estiu passat es va organitzar la campanya global pro-pandèmi a de la grip nova a nivell mundial, segueixo els butlletins de Natural News, que publica Mike Adams, a qui anomenen el Health Ranger (el Rànger de la Salut).A Nautral News, en general hi he vist defensar coses que aquí molts coneixem, com que l'alletament matern millora les defenses dels nadons i ajuda a prevenir alguns càncers que patim les dones, però que dir als USA sembla ser un sacril·legi.

M'arriba avui una notícia que podria ser alarmant. Sembla ser que en una conferència internacional que s'hi cel·lebra aquests dies, CODEX, els USA voldrien prohibir que cap producte pogués dur cap mena d'etiquetació declarant que són  NO GMO.L'orígen d'això es troba en la postura oficial del govern USA de promoure els GMO, per la qual cosa l'any 1991 La Casa Blanca va donar instruccions als FDA de promore l'ús de les esmentades llavors genèticament modificades tot i haver fet estudis la FDA que demostraven els seus perjudicis. Entre ells: al·lèrgies, toxines, noves malalties resistents als antibiòtics i problemes nutricionals.Divuit anys després, la AAEM (American Academy of Environmental Medecine), defensa que hi ha una relació gens casual entre l'ús dels GMO i desordres com infertilitat, problemes d'immunitat, envelliment accelerat, mala regulació de la insulina, problemes gastrointestinals i danys als òrgans interns.

Darrera d'això hi ha poderoses multinacionals que volen imposar les seves llavors genèticament modificades i, per tant, impulsen la teoria que els aliments GMO (genèticament modificats) no són diferents dels NO GMO i que cal prohibir, il·legalitzar i perseguir l'etiquetatge dels productes NO GMO. El pas següent seria fer campanya a nivell mundial.perquè s'hi estengués la prohibició, amb la qual cosa els consumidors no podríem saber quina mena d'aliments estem prenent.

Si hi vols fer alguna cosa, hi ha un web on es pot signar una petició online dirigida als alts mandataris dels Estats Units per reclamar el dret a poder escollir l'alimentació que volem i a estar informats sobre què mengem. Una petició perquè NO ES PROHIBEIXI L'ETIQUETATGE DELS ALIMENTS NO-GMO.

Hi ha informes testimonials procedents de quatre continents que acrediten exemples de diverses espècies animals que, en ser posades davant les dues menes d'aliments, han evitat instintivament els aliments genèticament modificats. Els humans no tenim aquest instint. Necessitem l'etiquetatge i volem escollir.

Molta de la informació que explico aquí ha estat traduïda de la petició online.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada