dijous, 24 de juny de 2010

Sant Joan 2010

Ha passat la Revetlla i el meu balanç hauria sigut bo, ja que, sembla que degut a la crisi, hi ha hagut menys petards i menys soroll ambiental. Tot i així, la meva gossa ha estat igualment ben destirotada i no hi havia manera de calmar-la. Finalment hem pogut dormir i gaudim del nou dia amb tranquil·litat. Però m'assabento pel Facebook que alguna cosa ha passat i ara, mentre escric, estic escoltant per la televisió el relat de la desgràcia transcorreguda anit. No entraré a jutjar res. Tan sols vull expressar el meu condol als familiars de les persones que han mort avui. Aquestes morts enterboleixen el gaudi de la festa. De totes maneres, això no impedeix que, des d'aquí, desitgi el millor a tothom, amb una bona abraçada!

diumenge, 13 de juny de 2010

El cel sobre Berlin.Una pel·lícula que em va impressionar profundament al seu dia. Recordo l'escena on l'angel diu que de vegades no es pot fer res per les persones que t'han encomanat...No l'he sabuda trobar, però aquesta és prou bonica.

dimecres, 2 de juny de 2010

Daniel Cohn Bendit, la veritat incòmoda.

Per un comentari a una de les notícies d'avui he trobat aquest vídeo al Youtube. M'alegra comprovar que al món hi ha gent com en Daniel Cohn Bendit, que tot i haver passat molts anys des de la seva joventut, segueix denunciant les mentides del sistema que vol aprofitar la crisi per empobrir més els pobres i fer més rics els que ja ho són. Subtitulat, seguiu-lo fins el final . No té desperdici!