dissabte, 25 de setembre de 2010

Sóc maquiavèl·lica?

Jo no faré vaga el dia 29: sóc funcionària, m'han minvat el sou, sóc mare d'un nen, família monoparental. La reforma laboral la tiraran endavant, ens agradi o no. El què em descomptarien per un dia de vaga, que inclou el dia més la part proporcional de dissabte i diumenge i en aquest cas de la paga de Nadal, no em puc permetre el luxe de perdre-ho. A més, no ho vull regalar al govern, ni el d'aquí ni el d'allà, que són els que s'ho quedarien. Sumeu tots els descomptes dels funcionaris, els anirà de perles per minvar el dèficit. Perquè els diners descomptats del sou d'un funcionari per exercir el dret de vaga, com que no estan pressupostats, van a parar als serrells... De fet, al darrer Polònia, Zapatero proposava als sindicats organitzar una Vaga Indefinida de funcionaris fins a Nadal, eixugarien el deute de cop!

Una altra cosa: per un dia de vaga, a mi em descompten. Als sindicalistes escollits en eleccions sindicals diu que, com que en un dia de vaga estan treballant pel càrrec que exercèixen, sí que cobren. Però de qui? A mi m'han dit que de les subvencions que els dóna el Govern per al seu funcionament i que suposo que paguem entre tots. També diuen que les subvencions als sindicats no han tingut cap retallada, així que treieu conclusions. Si el què m'han dit és cert. Ho he sentit per més d'una banda.

Essent maquiavèlica, diria que al govern ja li va bé que milers de funcionaris facin vaga. Segur que en treuran una bona tallada per a eixugar el dèficit d'Espanya. Anem bé...

diumenge, 19 de setembre de 2010

Dies IraeDies irae, dies illa
solvet saeclum in favilla,
teste David cum Sibylla.
Quantus tremor est futurus
quando iudex est venturus
cuncta stricte discussurus!

dimecres, 8 de setembre de 2010

Saber enfadar-nosUna sèrie sense desperdici.
Avui he descobert que puc tornar a veure els capítols i que està permès inserir-los als blogs, així que no ho he dubtat gens ni mica. Vull tenir-ho a mà.