diumenge, 31 de juliol de 2011

De vegades penso que no aguantaré els temps que vénenen. Són temps massa difícils. L'Ajuntament del poble on visc està en fallida. Penso en la gent que potser al final del mes d'Agost no cobraran la seva nòmina. Alguns, algunes, els conec. Si em passés a mi, què hauria de fer? No tinc res, estic amb una mà al darrere i l'altra pel davant... Són temps difícils, què passarà? I què els espera als nostres fills?  En quin món els deixarem quan ens toqui marxar?

3 comentaris:

 1. Isabel,
  No sé per quina via però m’ha dit un ocellet que a l’agost sí que cobraran. La Generalitat no els deixarà penjats, i més en aquest cas on sembla que la causa principal de la fallida és la disbauxa de despesa de l’equip de govern anterior, casualment del mateix color polític dels que ara manen a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Potser el cas de Moià seria un bon exemple per estudiar seriosament si es poden prendre mesures judicials contra l’equip de govern anterior. Si Moià fos una S.A. no dubtis que aquest seria el camí, demanar responsabilitats al consell d’administració sortint.

  ResponElimina
 2. Amb tota la meva solidaritat digital:
  http://elradardesarria.blogspot.com/2011/07/atenes-i-moia.html

  ResponElimina
 3. Moltes gràcies per la Informació, Miquel!!! A la meva classe mateix hi tinc dues mares que estarien afectades, i personal de l'escola. Em vaig veure en el seu lloc i vaig pensar què em passaria si la GEneralitat fes fallida. Hi he pensat més d'una vegada...

  I és així com dius, Miquel, ho sabia tothom, però... quan un lloc és petit hi ha poca gent que gosi parlar obertament. Jo crec que sí, que s'haurien de poder demanar responsabilitats, però segurament en sortiria esquitxada molta gent.

  Gràcies de nou per la informació, la veritat és que m'alegres el dia!

  ResponElimina