dimecres, 21 de desembre de 2011

GOVERN CATALÀ MENTIDER


RES DE LA NÒMINA SENCERA que ens havien de pagar als funcionaris, que hi resten un complement específic força bonic, a part que no ens paguin la Extra. El complement específic que corresponia a la Nòmina de desembre, el dia 28 només en en pagaran el 80 %, i la resta, el 2012, sense especificar quan , segons deia la carta del Departament reenviada avui.

NO N'HI HAVIA PROU amb la demora, A SOBRE, ENS HAVIEN DE FER UNA INNOCENTADA!!! O SIGUI QUE L'IMPAGAT QUE ENS FARAN SERÀ MÉS GRAN DEL QUÈ ELLS HAVIEN DIT. FALSOS!!! (Ara que no em vinguin que és culpa d'Espanya, les nòmines es tanquen el dia sis del mes en curs, això feia dies que ho sabien i estava tot planejat. I una està contra L'ESPOLI FISCAL).

Doncs bé, ens anirem enfonsant tots plegats a poc a poc, si és el què volen. Perquè evidentment, una, que haurà de passar el gener amb menys del que li pertoca -del que ja li han reduït i congelat- si ja comprava poc i feia poques coses, encara farà menys. Aquesta gent són burros rematats, perdoneu-me per dir-ho.

5 comentaris:

 1. Em sap greu, perquè tinc cosins i parents, a qui tinc en molta estima, que són de CiU. Segurament, qualsevol govern hauria fet igual, no és que cregui en cap partit en concret... I no és res personal amb ningú.

  Per respecte a les persones properes que estan en la vida política no publicaré cap enllaç al Facebook. Però no m'he volgut abstenir de desemmascarar l'engany que ens han fet. El dret que mai no em prendrà ningú és el del "pataleig".

  ResponElimina
 2. Bon dia i Bon Nadal!

  http://elradardesarria.blogspot.com/2011/12/quan-es-creua-la-linia-vermella.html

  ResponElimina
 3. No sé si haurien fet igual. Que abans s'havien passat de frenada, segur, però dubto que ara hagin solucionat la qüestió dels autèntics desastres fets "per amunt". En canvi, que qui pagarà el "gasto" serem els de "per avall" està ben cantat.

  De tota manera: bon nadal guapa :)

  ResponElimina
 4. Bon dia a tots!
  Docns sí, pagarem els de "per avall"...

  ResponElimina
 5. Bon dia, Miquel, o bona nit. I Bones Festes! El teu article promet, ara vaig a llegir-lo!

  ResponElimina