diumenge, 16 de gener de 2011

El Ràpid de Portland.

Tinc un germà que és professor a la Universitat Pompeu Fabra, amant de l'Scrabble i els jocs de paraules. Es veu que tenia la possibilitat d'un període sabàtic o alguna cosa semblant. I el cas és que es veu que fa un cert temps va fer uns amics de Portland, als USA, i ara se n'hi ha anat a passar-hi deu setmanes, per tal de fer una immersió en la llengua anglesa.

Per raons pràctiques, va decidir començar un blog on poder explicar les seves experiències a tots els familiars i amics i l'ha anomenat "El Ràpid de Portland", en un joc de paraules d'aquells que tant li agraden a ell.Va marxar el 10 de gener i des d'aleshores l'he anat seguint i la veritat és que m'està interessant molt tot el què hi explica. Es com mirar a un altre món llunyà des de la finestra de casa... Amb el meu fill hem decidit que ens agradaria molt viure en una caseta d'aquelles de fusta amb una mica de jardí!

No estan habilitats els comentaris, però sí que en publica els de la gent que li escrivim si van al cas. Tinc El Ràpid de Portland als meus enllaços i us n'informo per si a algú li pot interessar. I de passada moc l'Oasi, que el pobre el tinc una mica abandonat!