dimarts, 6 de gener de 2009

Regal Reial.Avui els Reis ens han dut el millor regal possible, el que fa més il·lusió a tots els nens i nenes:
una nevada que sembla que ja pren i que ens confirma les estampes més belles de les Festes nadalenques, ara que se'ns acaben les vacances.

Ahir vam rebre els Reis com mana la tradicio d'aquest que és ja el nostre poble. Amb rams d'espígol encesos com teies, per guiar amb la llum de les flametes i amb l'olor de l'aire Ses Gracioses Majestats. Que no es perdin per aquests viaranys de Déu. Que recordin el camí a casa nostra i ens portin de nou un munt d'il·lusions, a petits i a grans també. Sobretot a nosaltres, que manta vegada hem anat perdent les il·lusions pel camí. Que si és així, ens les portin renovades. Falta ens fa.

Com que el noi ja no té fe, com diuen aquí, de tornada a casa va rebre els seus regals i hi va estar jugant fins ben tard. I tard ens hem llevat avui. I hem tingut un dia plàcid i agradable. I ara heus ací que els flocs de neu han vingut a dur-nos pau d'esperit. O si més no, a mi me'n donen, quan els veig caure. Graciosos i lleugers, lentament i despreocupada és deixen caure avall i no es pregunten on els durà el seu camí. Dibuixen una dansa alegre i silenciosa, que ens omple el cor d'una màgica felicitat personal. Una felicitat que no cridem, però que sentim endins, endins.

Fa bo de veure, des de casa, aquesta espesa cortina de flocs blancs i dolços, avall, avall,avall ...
Posted by Picasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada